تبلیغات
دامپزشكی 88 ارومیه - تولید نان از گوشت ماهی
 
درباره وبلاگ


این وبلاگ جهت اطلاع رسانی به دانشجویان دامپزشكی و معرفی جایگاه واقعی دامپزشكی در علم روز ایجاد شده است.

مسولیت تمام پست های ارسالی بر عهده نویسنده آن می باشد.

برای همکاری با ما در وبلاگ نام و ایمیل خود را در قسمت تماس با مدیر بنویسید.

مدیر وبلاگ : آراز استادی
نظرسنجی
برای ادامه تحصیل یا زندگی دوست داری بمونی ایران یا بری خارج از کشور؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
دامپزشكی 88 ارومیه
Urmia University 2009 Veterinary Students
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
سه شنبه 3 اسفند 1389 :: نویسنده : آراز استادی
رئیس مرکز تحقیقاتی شیلات از رونمایی چهار طرح فراوری در زمینه شیلات و آبزیان خبر داد و گفت: این پروژه ها بر اساس تاکیدات برنامه چهارم توسعه اجرایی شده است.

عباسعلی مطلبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به رونمایی از چهار دستاورد انستیتو شامل تولید نان اشترودل از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور، تولید فیله کم استخوان از قسمت های خاص ماهی کپور نقره ای، تهیه خمیر ماهی آماده مصرف (  Fish paste ) از گوشت ماهیان پرورشی و تولید کنسرو کوفته ازگوشت چرخ شده ماهی کپورنقره ای (حاوی یا بدون نشاسته) افزود: این دستاوردها با حضور رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری رونمایی شد. 

وی با بیان اینکه پروژه نان مغزدار(اشترودل) از ماهیان ارزان قیمت جنوب کشور از سوی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان موسسه تحقیقات شیلات و با همکاری اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان اجرایی شد، اظهار داشت: برخی از گونه های ماهی نظیر سارم، کفشک، عروس، طلال، سلطان ابراهیم، شبه شوریده و سنگسر بازار پسند نیستند از این رو به منظور استفاده بهینه و افزایش سرانه مصرف ماهی اقدام به تولید فرآورده های نوین شیلاتی در کارگاه های کوچک و بزرگ شد.
 
رئیس مرکز تحقیقات شیلات با تاکید بر اینکه غذاهای آماده مصرف مانند فرآورده های خمیری از ماهی از عمر ماندگاری بالایی برخوردارند، ‌ادامه داد: یکی از این فرآورده های آماده مصرف می تواند نان مغزدار (اشترودل) ماهی باشد. این نوع نان از گوشت خالص ماهیان ارزان قیمت ( درجه 3 و4 ) جنوب کشور تهیه شد.
 
وی تولید فیله کم استخوان از قسمت های خاص ماهی کپور نقره ای را از دیگر پروژه های مرکز نام برد و اظهار داشت: ماهی کپور نقره ای مهمترین گونه پرورشی ماهیان گرمابی کشور است که با توجه به مزایای پرورش کپور ماهیان، توسعه فزاینده و تولید انبوه آنها کار دشواری است.

رئیس مرکز تحقیقاتی شیلات بزرگترین معضل استفاده از این گونه آبزی را وجود استخوانهای بین عضلانی با تراکم بالا عنوان کرد و ادامه داد: در این طرح تحقیقاتی اقدام به تولید فیله از این گونه ماهی  شد که ترویج و تجاری سازی یافته های این پروژه در کنار استفاده از تجهیزات و ماشین آلات نیمه اتوماتیک، تولید صنعتی و انبوه فیله مرغوب و با کیفیت از ماهی کپور نقره ای را میسر خواهد ساخت.
 
وی با تاکید بر اینکه در سال 88 میزان برداشت تولید کپور ماهیان در کشور ما بالغ بر 100 هزار تن بوده است، یادور شد: در برنامه چهارم بر معرفی تکنولوژی جدید برای فرآوری و تولید محصولات متنوع از ماهی کپور نقره ای مورد توجه قرار گرفته است از این رو طرح تهیه خمیر ماهی آماده مصرف (Fish paste ) از گوشت کپور ماهیان اجرایی شد.




نوع مطلب : دامپزشكی، 
برچسب ها : ماهی، شیلات،




 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب